Cesta do Vánoc

Cesta do Vánoc

Cesta do Vánoc

Datum premiéry: 25. 11. 2021
4+
Režie: Marka Míková
Loutky a scéna: Iva Ščerbáková
Hudba a texty: Marka Míková, Matyáš Míka, Markéta Labusová a Ivan Wiesner
Výroba loutek: Václav Krčál, Marcela Krčálová
Hrají: Hana Grančičová, Natálie Havlová, Kryštof Míka, Jáchym Sůra, David Bolech, Markéta Labusová, Anna Břenková, Václav Němec

Nechte se unést příběhem o stvoření světa a narození Ježíše, který ožívá v nové inscenaci souboru Loutky v nemocnici.

Diváci spolu s herci a loutkami putují, stejně jako ve starých barokních hrách, biblickými příběhy až společně dorazí do Vánoc. Do těch letošních, pod stromek, kde je stále ještě ukryt betlém, a kde na Štědrý den najdeme i skutečný smysl Vánoc. Pod stromek, který se odráží v barevných vitrážích slavnostně nazdobených kostelů a v oknech našich obýváků.

Výtvarná Inscenace kombinuje klasické velké marionety, loutky javajkového typu, velké loutky se spodovým vedením i originální maňásky spolu s hereckou akcí. Představením se line živá hudba a zpěv tradičních koled i původních vánočních písní… Divadlo se stane vesmírem, ve kterém se proplete minulost se současností do radostného těšení se právě na ty letošní Vánoce.

Jsme vděčni, že k těm Vašim rituálům patří i pravidelná podpora Loutek v nemocnici! Děkujeme, že jste s námi a podporujete naše zázraky všude tam, kde to malí pacienti potřebují! Díky Vám můžeme být každému dětskému pacientovi ještě blíž! Pomůže Váš dar v jakékoliv výši!

Děkujeme za podporu

Přispějte
na dobrou věc

Jenom s Vaší laskavou pomocí můžeme chodit za nemocnými dětmi i seniory! Vaše podpora znamená obrovský rozdíl v kvalitě života pacientů, které navštěvujeme!

Dar v jakékoli výši pomůže. Podpořte, prosím, naše poslání právě teď. 

Darujte částku